Rukometaši CO Zagreba teško stradali u Barceloni i završili nastup u Ligi prvaka

Subota, 16. veljače 2013. 22:33 Napisao/la  SC

Utakmica 9. kola: Barcelona - Zagreb CO 35:25 (19:10)

Rukometaši Croatia osiguranja teško su stradali u Barceloni, u utakmici 9. kola Skupine D Lige prvaka momčad Barcelone pobijedila je rezultatom 35:25 (19:10). Zagrepčani su se kolo prije kraja natjecanja oprostili od Lige prvaka budući da imaju 3 boda na zadnjem mjestu u skupini. CO nema više ni teoretske šanse nakon pobjede (26:21) Pick Szegeda protiv bjeloruskog Dinama iz Minska.

Čestitke protivniku na zasluženoj pobjedi. Barcelona je velik klub sa širokom klupom, dok je nama nedostajalo te širine. Nadali smo se da možemo izboriti Top 16, ali drugi su bili bolji od nas i ja im na tome čestitam. Nama sada preostaje za naše navijače odigrati borbeno zadnje kolo i pobijediti Schaffhausen. Sada se okrećemo SEHA ligi i kasnije izazovima u hrvatskom prvenstvu i Kupu, kazao je trener Zagreba Slavko Goluža.

Skupina D, redoslijed: 1. Barcelona 16, 2. Füchse Berlin 14, 3. Dinamo Minsk 11, 4. Pick Szeged 6, 5. Schaffhausen 4, 6. CO Zagreb 3.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.