Zagrebov oproštaj od Europe nakon poraza u uzvratnom ogledu četvrtfinala Lige prvaka u Kielu

Nedjelja, 29. travnja 2012. 19:01 Napisao  Luka Variola

Kiel - Zagreb CO 33:27. Rukometaši Zagreba CO oprostili su se od Europe nakon što su u uzvratnom ogledu četvrtfinala Lige prvaka poraženi na gostovanju kod Kiela

 

Rukometaši Zagreba CO oprostili su se od Europe nakon što su u uzvratnom ogledu četvrtfinala Lige prvaka poraženi na gostovanju kod Kiela
33:27. Budući da je prvi susret okončan neodlučenim ishodom (31:31), njemačka momčad plasirala se u polufinale najjačeg klupskog natjecanja. Nakon izjednačenog prvog poluvremena (16:16) domaćin je u nastavku ubacio u "višu brzinu" i deset minuta prije kraja pobjegao na + 5 (27:22). Četiri minute prije kraja Balić je iz kontre smanjio na + 3 (30:27), ali je domaćin odmah odgovorio i utakmicu priveo pobjedi.

U pobjednički redovima najefikasniji je bio češki reprezentativac Filip Jicha sa sedam postignutih golova, dok je kod Zagrebaša najbolji bio Štrlek također sa sedam golova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.