Slavko Goluža očekuje "fajtersku" utakmicu i spektakl protiv Kiela u punoj Areni

Petak, 20. travnja 2012. 15:11 Napisao  Milan Kosanović

- Nemamo nikakav imperativ u utakmici s Kielom, jedino što tražim od svojih igrača je da izađu na parket te odigraju jednu "fajtersku" utakmicu, rekao je trener Croatia osiguranja

Croatia osiguranje Zagreb nakon osvojenog trećeg mjesta na završnici SEHA lige u subotu očekuje novi veliki izazov. Na klupi Zagrebaša u utakmici četvrtfinala Lige prvaka će sjediti izbornik Slavko Goluža koji je zamijenio bivšeg suigrača Ivicu Obrvana.

- Trebamo biti realni i reći o kakvoj se ekipi radi. Kiel imam izvanredne pojedince koji su ukomponirani u složan kolektiv, rekao je Goluža te nastavio:

- U najjačoj ligi na svijetu, njemačkoj Bundesligi, u cijeloj sezoni imaju samo jedan poraz, a vjerujte mi to nije slučajnost. Ne želim trošiti riječi o protivniku o kojem se sve već zna, maksimalno sam koncentriran isključivo na svoju momčad. Rezultatski možemo izgubiti utakmicu, ali u borbi i htijenju ne smijemo, smatra trener Zagrebaša te dodaje:

- Nemamo nikakav imperativ u utakmici s Kielom, jedino što tražim od svoji igrača je da izađu na parket te odigraju jednu "fajtersku" utakmicu. Osobno smatram da ćemo igrati pred prepunom Arenom te da će nam gledatelji biti dodatni vjetar u leđa, rekao je Goluža te zaključio:

- U subotu očekujem spektakl, a nadam se da će moja momčad ostvariti najbolji mogući rezultat s obzirom na naše mogućnosti u ovom trenutku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.