NAKON DVA TJEDNA

Damir Bogdanović i Aleksandar Čupić otišli iz Zameta

Ponedjeljak, 28. studenog 2022. 21:32 Napisao  I. V.

Osim predsjednika Milana Ivaniša, članovi Upravnog odbora sada su Željko Jovanović, Williams Černeka, Vjekoslav Vrljić i Davor Milas

Damir Bogdanović i Aleksandar Čupić
Damir Bogdanović i Aleksandar Čupić

Damir Bogdanović i Aleksandar Čupić više nisu članovi Upravnog odbora MRK-a Zamet.

Dva tjedna nakon što je MRK Zamet dobio novu upravu na čelu s predsjednikom Milanom Ivanišem, iz Centra Zamet stiže neočekivana vijest.

Bogdanović i Čupić nakon razgovora s Ivanišom odučili su otići prije nego što su počeli ozbiljno raditi, dvojica bivših direktora razišla su se novim predsjednikom zbog različitih pogleda na klupsku politiku.

Što to u praksi znači pokazat će vrijeme, Ivaniš je obojicu na skupštini predstavio kao najbliže stručne suradnike, očito da je negdje zapelo odmah na početku.

Osim predsjednika Milana Ivaniša, članovi Upravnog odbora sada su Željko Jovanović, Williams Černeka, Vjekoslav Vrljić i Davor Milas.

Budući da odlukom skupštinara Upravni odbor može imati do devet članova, Ivaniš do iduće skupštine ima mogućnost imenovati četiri nova člana. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.