Medveščak najavljuje preokret, pobjeda protiv KAC-a rasplamsala optimizam

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 16:21 Napisao/la  Z. G.

Ova je pobjeda prvi korak ka potpunom preokretu - najavio je kapetan hokejaša Medveščaka Alan Letang

Samo je jedna pobjeda bila dovoljna da se trgnu iz letargije i poskoče od silnoga optimizma. Hokejaši Medveščaka svladali su austrijski KAC s 3-2, smanjili omjer pobjeda na 2-1, i vratili se u igru za plasman u finale. Proći će momčad koja dohvati četiri pobjede, a nakon nedjeljne izvedbe rasplamsao se optimizam.

- Ova je pobjeda prvi korak ka potpunom preokretu - najavio je kapetan hokejaša Medveščaka Alan Letang, a prvi je sljedeći ispit predviđen za utorak u Klagenfurtu.

"Medvjedi" su do pobjede doletjeli na krilima taktičkoga lukavstva trenera Martyja Raymonda. U nedjelju je promijenio stil igre, a s brzim je i kratkim izmjenama iznenadio austrijskoga kolegu.

 - U KAC-u to nisu očekivali, zasigurno su mislili da ćemo izgledati kao u prvim dvjema utakmicama. Iznenadilo ih je - dodao je Raymond.

  Dario Kostović sugerirao je da je trener mogao koristiti i četvrtu navalu.

- Ma, i četvrta je vrlo dobra.

 Protiv KAC-a je blistao i Dominik Kanaet.

  - Cijelu sam se sezonu spremao za ovo. San mi je izbaciti KAC! - uzviknuo je Kanaet

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.