Marcel Hirscher nakon veleslalomskog slavlja u Schladmingu uzeo mali Kristalni globus

Subota, 17. ožujka 2012. 13:45 Napisao/la  SC

Marcel Hirscher je ovom pobjedom stigao nadomak osvajanja i velikog Kristalnog globusa


Austrijsko slavlje na utrci veleslaloma Svjetskog kupa u Schladmingu! Prvo mjesto i mali Kristalni globus u veleslalomu osvojio je Austrijanac Marcel Hirscher, dok su drugo odnosno treće mjesto također osvojili austrijski predstavnici Hannses Reichelt i Marcel Mathis.

Marcel Hirsher je ovom pobjedom stigao nadomak osvajanja i velikog Kristalnog globusa. Švicarac Beat Feuz je, naime, katastrofalno odvozio utrku u Schladmingu, ostao je bez bodova, čime je Hirscher preuzeo i ukupno vodstvo u Svjetskom kupu. Tako sada Hirscher ima 25 bodova prednosti u odnosu na Feuza. Feuz u nedjelju neće moći nastupiti na slalomskoj utrci, tako da je Hirscher pratkički osigurao i ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. Sjajni

Sjajni Austrijanac k tome ima mogućnost da uzme i naslov najboljega u ukupnom poretku slaloma, koji se također vozi u nedjelju u Schladmingu. Glavni konkurent mu je naš Ivica Kostelić, koji vodi u ukupnom poretku slalomaša, sa 50 bodova ispred Hirschera, odnosno 66 ispred Šveđanina Andre Myhrera.

SCHLADMING, veleslalom skijaša, poredak:

1. Marcel Hirscher 2:25:53
2. Hannes Reichelt 2:25:72
3. Marcel Mathis 2:26:08

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.