PROBLEMI S KOLJENOM

Ivica Kostelić preskače spust u Val Gardeni

Ponedjeljak, 10. prosinca 2012. 21:11 Napisao/la  SC

Moje koljeno uništeno je od silnih operacija, ali borit ću se do kraja, objasnio je najbolji hrvatski skijaš

Kada najbolji slalomaš svijeta u svojoj najjačoj disciplini osvoji tek 16. mjesto svima je jasno da nešto ne štima. Ivica Kostelić odlučio je propustiti spust u Val Gardeni kako bi sačuvao koljeno koje je prema njegovim riječima u katastrofalnom stanju. Umjesto treninga najopasnije discipline Kostelić se odlučio otići na injekciju.

- Imam veliki problem - desno koljeno! Stanje se pogoršalo nakon dolaska u Europu , priznao je Ivica i dodao:

- Koljeno je zapravo u prilično ozbiljnom stanju i gubi na funkcionalnosti. Trenutno je ono na 70 posto od zdravoga koljena! Mislim da problem nije hrskavica već meniskus.

Za sada je otkazao spust, no nije isključeno da odustane od još poneke utrke iako mu je raspored za naredne dane prilično ambiciozan i zgusnut.

- Želim voziti super G u Val Gardeni, veleslalom u Alta Badiji i slalom u Madonni di Campiglio. Situacija nije sjajna, moje koljeno uništeno je od silnih operacija, ali borit ću se do kraja, objasnio je u svome stilu najbolji hrvatski skijaš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.