Myhrer osvojio Mali kristalni globus u slalomu, Kostelić pogriješio u prvoj vožnji

Nedjelja, 18. ožujka 2012. 09:43 Napisao/la  SC

Kostelić je katastrofalno pogriješio u u četvrtim vratima prve vožnje, Hirscher je izletio sa staze, a  Myhrer je pobijedio u Schladmingu. Poredak: Myhrer 644, Kostelić  610,  Hirscher 560 bodova

Andre Myhrer osvojio je Mali kristalni globus u slalomu nakon što je u Schladmingu iskoristio slab dan Ivice Kostelića i Marcela Hirschera. Myhrer je pobijedio u Schladmingu, Kostelić je katastrofalno pogriješio u četvrtima vratima prve vožnje koju Hirschner nije završio budući da je  u svom stilu izletio sa staze.

Kostelić je startao u drugoj vožnji, ali zbog velikog vremenskog zaostatka za pobjednikom nije uspio osvojiti ni bod. Na kraju je Myhrer u ukupnom poretku osvojio 644 bodova, Kostelić je ostao na 610, a Hircher na 560 bodova.

Poredak slaloma u Schladmingu: 1. A. Myhrer (Šve) 1:32.47, 2. F. Neureuther (Njem) 1:32.77, 3. M. Matt (Aus) 1:33.07... 16. I. Kostelić (Hrv) 1:51,40

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.