SEZONA NIJE IZGUBLJENA

Ivici Kosteliću uspješno sanirano koljeno

Ponedjeljak, 13. veljače 2012. 15:09 Napisao/la  I. V.

Prema prognozama Kostelić bi za bodove mogao skijati 10. ožujka u Kranjskoj Gori

 Ivica Kostelić uspješno je u Baselu povrgnut kirurškom zahvatu na menisku desnog koljena, liječnici su odstranili napuknuti dio meniska zbog kojega je Kosteliću otkazalo koljeno nakon trke u Sočiju. Liječnički tim predvodio je poznati ortoped Werner Muller, koji dobro poznaje Kostelićev zdravstveni karton.

Najbolja vijest glasi da osim saniranog meniska, na desnom koljenu nema oštećenja koje bi Kosteliću onemogućilo relativno brzi povratak na stazu. Sredinom tjedna Kostelić će početi rehabilitaciju u Daruvarskim toplicama, gdje se nažalost osjeća kao kod kuće.

Već nakon prvih dana rehabilitacije moći će se preciznije odrediti kada će se Kostelić vratiti u Svjetski kup, prema prvim prognozama Kostelić bi za bodove mogao skijati 10. ožujka u Kranjskoj Gori.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.