Ivica Kostelić obavio magnetsku rezonancu, desni kuk i koljeno dobro, povratak na snijeg u subotu

Četvrtak, 18. listopada 2012. 08:45 Napisao/la  SC

Povratak na snijeg predviđen je u subotu u Söldenu (AUT), kada je prema pravilima FIS-a zadnji mogući dan za trening na stazi gdje će tjedan dana kasnije biti održana prva utrka Svjetskog kupa

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić u utorak je za vrijeme slalomskog treninga na Hintertuxu (AUT) zapeo za štap te dosta nezgodno pao i natukao desni kuk i koljeno. Kako bolovi nisu prestali odlučeno je da se Ivica vrati u Zagreb, što je i učinjeno te je u srijedu ujutro napravljena magnetska rezonanca kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku.

Ustanovljeno je da na sreću nema nikakvih novih ozljeda, kako ni kuka tako ni koljena, već da se Ivica samo jače natukao prilikom pada te da je potreban kraći odmor. Povratak na snijeg predviđen je u subotu u Söldenu (AUT), kada je prema pravilima Međunarodne skijaške federacije – FIS zadnji mogući dan za trening na stazi gdje će tjedan dana kasnije biti održana prva utrka Svjetskog kupa.

Između treninga i utrke u Söldenu Ivica će trenirati u svojoj stalnoj bazi, na austrijskom ledenjaku Hintertux.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.