Ivica Kostelić se vratio treninzima, Filip Zubčić drugi hrvatski predstavnik na otvaranju sezone

Ponedjeljak, 22. listopada 2012. 16:35 Napisao/la  SC

Ivica će do utrke trenirati na Hintertuxu (AUT), a na otvorenju Svjetskog kupa u Söldenu pridružit će mu se i mladi reprezentativac Filip Zubčić, kojem je pružena prilika zbog značajnijeg napretka 


Nakon prošlotjednog pada najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić se tijekom vikenda uspješno vratio snježnom treningu u austrijskom Sőldenu gdje je u subotu trenirao na stazi na kojoj će ovog vikenda započeti Svjetski kup. Ivica će do utrke trenirati na Hintertuxu (AUT), a na otvorenju Svjetskog kupa u Söldenu pridružit će mu se i mladi reprezentativac Filip Zubčić, kojem je pružena prilika zbog značajnijeg napretka i dobre forme na treninzima. Filip prvenstveno putuje u Sölden kako bi stekao iskustvo.

Sofiji Novoselić nakon prošlosezonskih teških ozljeda oba koljena od kojih se uspješno oporavila još uvijek treba treninga te je odlučeno da će ostati i dalje trenirati na Hintertuxu i pripremati se za predstojeću sezonu, tako da u Söldenu nećemo imati žensku predstavnicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.