SVJETSKI KUP U BIATLONU

Jakov Fak u Pokljuki upisao drugu pobjedu

Četvrtak, 13. prosinca 2012. 17:09 Napisao/la  SC

- Bila je ovo posebna pobjeda. Ovo je prva pobjeda za Sloveniju na domaćoj stazi, rekao je Jakov Fak

Jakov Fak pobjednik je utrke Svjetskog kupa u biatlonu održane u slovenskoj Pokljuki. Fak je drugu pobjedu u Svjetskom kupu upisao u sprintu na 10 kilometara s vremenom 24:41.7 minute uz savršeno pucanje. Drugo mjesto osvojio je Norvežanin Emil Hegle Svendsen koji je imao jedan promašaj i zaostatak od osam sekundi, a treći je bio Francuz Martin Fourcade koji je stazu prošao bez promašaja, a na kraju je zaostao 14.1 sekundu.

Vjetar je radio dosta problema natjecateljima, iako su svi i svjetskog vrha gađali bez problema.

- Bila je ovo posebna pobjeda. Ovo je prva pobjeda za Sloveniju na domaćoj stazi. Zadnji krug je bio jako težak. Bio sam dobar u gađanju, ali Emil je bio bolji u skijanju. Osjećam se jako dobro na stazi. Dvije pobjede za redom nisam mogao ni zamisliti, rekao je Jakov Fak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.