Ivica Kostelić bez druge vožnje u slalomu u Leviju, hrvatski skijaš zaostao više od dvije sekunde za Hirscheorm

Nedjelja, 16. studenog 2014. 12:03 Napisao/la  SC

Filip Zubčić također nije uspio izboriti drugu vožnju, krenuo je sa startim brojem 53. i završio na 42. mjestu

Ivica Kostelić nije se uspio plasirati u drugu vožnju prvog slaloma ove sezone voženog u Leviju. Kostelić je nakon što su trideset skijaša iz prve skupine završili prvu vožnju zauzimao 23. mjesto. To se u konačnici neće pokazati dovoljnim.

Ivica je odvozio još jednu opreznu vožnju, na svakom prolazu zaostatak se samo povećavao, a u cilj je ušao s više od dvije sekunde zaostatka za Hischerom. Filip Zubčić također nije uspio izboriti drugu vožnju, krenuo je sa startim brojem 53. i završio na 42. mjestu.

Ivici je nedostajalo 34 stotinke, a Filipu Zubčiću 43 stotinke za drugu vožnju. Nakon prve vožnje Ivica je kratko izjavio:

- Teško mi je, ne sjećam se kada se zadnji puta nisam plasirao u drugu vožnju, ali nema predaje , idemo dalje, ustvrdio je Ivica Kostelić.

Pobjednik slaloma je Norvežanin Henrik Kristoffersen.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.