Hirscher ovog puta slavio u veleslalomu, Ivica Kostelić deseti

Subota, 07. siječnja 2012. 15:52 Napisao  Marko Babić

Drugo mjesto pripalo je također Austrijancu Benjaminu Raichu, dok je treći bio Masimiliano Blardone

Ivica Koselić osvojio je deseto mjesto i novih 26 bodova u veleslalomu u Adelbodenu na kojem je slavio Austrijanac Marcel Hirscher kojem je ovo druga pobjeda zaredom u Svjetskom kupu. Drugo mjesto pripalo je također Austrijancu Benjaminu Raichu, dok je treći bio Masimiliano Blardone. Hirscher je i u Adelbodenu pokazao da je u najboljoj formi, dvadesetdvogodišnji Austrijanac nakon pobjede u Sljemenu nastavio je s dobrim navikama.

Izdržao je i napad Teda Ligetya koji je nakon prve vožnje zaostajao sedam stotinki, no Amerikanac na koncu nije uspio popraviti vrijeme pa je njegovu poziciju zauzeo Benjamin Raich, najboljim vremenom druge vožnje. Ivica Kostelić u konačnici je zauzeo deseto mjeso s +2.17 sekundi zaostatka.

Poredak, Adelboden, veleslalom: 1. Marcel Hirscher (Aut) 2:42.50, 2. Benjamin Raich (Austrija) +0.08, 3. Masimiliano Blardone (Italija) +0.10, 4. Ted Ligety (SAD) +0.14, 5. Cyprien Richard (Francuska) +0.99... 10. Ivica Kostelić (Hrv) +2.17

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.