Natko Zrnčić-Dim uspješno operiran, povratak na snijeg u ožujku sljedeće godine

Srijeda, 12. prosinca 2012. 15:42 Napisao/la  SC

Povratak na snijeg može se očekivati u ožujku sljedeće godine ako rehabilitacija bude išla dobro, a postoji i mogućnost nastupa na nekim utrkama krajem sezone


Hrvatski skijaški reprezentativac Natko Zrnčić-Dim uspješno je operiran u bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama. Natka je uspješno operirao dr. Čičak, te napravio operaciju stabilizacije lijevog ramena.

Natko u četvrtak izlazi iz bolnice, a prvih mjesec dana ne smije micati ramenom, no može raditi kondicijske treninge koji nisu vezani uz micanje ramena (sobni bicikl, trbušnjaci itd.), dok će rehabilitacija i razgibavanje ramena početi sredinom siječnja.

Povratak na snijeg može se očekivati u ožujku sljedeće godine ako rehabilitacija bude išla dobro, a postoji i mogućnost nastupa na nekim utrkama krajem sezone.

Odluka za odlazak na operaciju činila se logičnim i najboljim izborom, jer bi inače postojala velika mogućnost ponovnog iskakanja lijevog ramena, a želja i cilj je da Natko potpuno zdrav i spreman dočeka sljedeću olimpijsku sezonu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.