Hrvatski skijaški reprezentativac Natko Zrnčić-Dim u srijedu na operaciji lijevog ramena

Utorak, 11. prosinca 2012. 16:08 Napisao/la  SC

Natka će u srijedu operirati dr. Čičak u bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama. Nakon operacije će se znati više o planu rehabilitacije i povratku na snijeg

Hrvatski skijaški reprezentativac Natko Zrnčić-Dim u srijedu će biti podvrgnut operaciji lijevog ramena. Nakon povratka iz Beaver Creeka (SAD) te pregleda na magnetnoj rezonanci i CT-u kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku i kliničkog pregleda kod dr. Čička u Poliklinici Nemetova, kao i nakon konzultacija liječničke ekipe Hrvatskog skijaškog saveza, odlučeno je da je za Natka dugoročno najbolja i najsigurnija opcija operacija lijevog ramena.

Natka će u srijedu operirati dr. Čičak u bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama. Nakon operacije će se znati više o planu rehabilitacije i povratku na snijeg.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.