Tin Srbić: Siguran sam da mama još nema pojma da sam osvojio medalju

Utorak, 03. kolovoza 2021. 15:24 Napisao/la  SC
Tin Srbić
Tin Srbić

Tin Srbić osvojio je srebro na preči:

- Teško mi je uopće govoriti puno toga. Presretan sam i preponosan. Vidio sam kako teče finale, nije krenulo bajno, puno ih je palo. Rekao sam si sad ili nikad - idem na sve! Ova srebrna medalja mi znači sve. Znao sam da je to medalja čim je došla ocjena. Suci su sudili jako dobro i prezadovoljan sam ocjenom. Da sam se saskokom u potpunosti ukopao bilo bi to 15. Znači bio bih bliže Japancu, rekao je Srbić nakon dodjele odličja.

Srbićev najveći uspjeh u karijeri je zlato sa SP-a 2017. godine, sada je osvojio prvu olimpijsku medalju.

- Iz takvih uvjeta, protiv ovakvih zemalja i sustava... Ovo je nevjerojatan uspjeh. Fićo (Filip Ude, op.a.), sorry, ali napokon sam bolji od tebe. Vratit ću se u dvoranu s još većim žarom. Dres? Imao sam dva dresa, jedan na kockice, a ovaj je malo više tu bio zbog praznovjerja. Volim plavu boju, a ista je i dio je naše zastave. A što me čeka doma? Doma me čeka prava fešta. Siguran sam da mama još ni nema pojma da sam osvojio medalju, vjerojatno negdje vani šeće psa. Jedva se čekam čuti sa svima. Vidjeti slave li, ali s obzirom na to da je u Hrvatskoj podne, možda ljudi i rade, zaključio je Srbić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.