Sudac palicom za kriket ubio navijača za vrijeme utakmice

Nedjelja, 29. siječnja 2012. 13:57 Napisao  Marko Babić

Petnaestogodišnji Nazrul Islam ušao je na teren za vrijeme utakmice  i sukobio se sa sucem. Sudac je uzeo palicu od igrača i udario po glavi nesretnog mladića koji je preminuo tek kasnije  od posljedica unutarnjeg krvarenja

Vijest možda nije sportska, ali nemoguće je zaobići. Sudac u kriketu ubio je palicom gledatelja na utakmici u Bangladešu nakon svađe oko jedne odluke. Naime, petnaestogodišnji Nazrul Islam ušao je na teren za vrijeme utakmice amatera u petak i sukobio se sa sucem nakon jedne odluke. Sudac je uzeo palicu od igrača i udario po glavi nesretnog mladića koji isprve nije pokazivao  znakove da bi  taj udarac mogao biti fatalan.

Ipak,  Islam je u subotu završio u bolnici gdje je  umro od unutarnjeg krvarenja u glavi, objavio je Mosharraf Hossain, načelnik lokalne policije.

- Mladić je optužio suca da je pristran u donošenju odluka. U jednom trenutku sudac se naljutio, uzeo palicu i udario mladića. Tražili smo suca radi ispitivanja, no zasad je nedostupan, ustvrdio je Hossain.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.