Pejčić nakon 22. mjesta u zračnoj pušci: Kao da sama sebi ne dam pucati

Srijeda, 23. svibnja 2012. 18:01 Napisao/la  M. B.

- Što da kažem osim šteta prve serije. Glupa sam. Nikako se nisam mogla namjestiti, ni u probi ni u prvoj seriji, rekla je Pejčić

Snježana Pejčić, strijelkinja Lokomotive, osvojila je 22. mjesto na natjecanju Svjetskog kupa u Munchenu u gađanju zračnom puškom.

Snježana je ostvarila rezultat od 396 krugova s kojim je jedno vrijeme držala osmo mjesto koje vodi u finale, no bilo je očito da to neće biti dovoljno za ulaz u osam najboljih strijelkinja.

- Što da kažem osim šteta prve serije. Glupa sam. Nikako se nisam mogla namjestiti, ni u probi ni u prvoj seriji. Onda kad sam se maknula pa stala ponovo, pogodim 28 centara za redom. Kao da sama sebi ne dam pucati. Ah, možda jednom prebolim te dječje bolesti. Nadam se u skorijoj budućnosti, rekla je Pejčić nakon natjecanja

Članici Lokomotive dodatno raspucavanje za finale na kraju je izmaknulo za dva kruga, a a činjenica da je sedam strijelkinja u finale ušlo s pogođenih 399 odnosno maksimalnih 400 krugova dovoljno govori o jačini natjecanja.

Snježanu u petak očekuju eliminacije u malomkalibru, disciplina trostav.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.