Sandra Perković i Ivica Kostelić najbolji sportaši Hrvatske u 2014. godini u izboru HOO-a

Petak, 19. prosinca 2014. 01:32 Napisao/la  SC

Najbolji hrvatski trener u 2014. godini je Ante Kostelić


Ivica Kostelić i Sandra Perković izabrani su za najbolje sportaše Hrvatske u 2014. godini u tradicionalnom izboru Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO). Ivici Kosteliću je izabran pet, a Sandra Perković treći puta.

- Hvala svima na ovoj nagradi, a posebno Ivanu Ivančiću, rekla je kroz suze Sandra, koja je nagradu posvetila svom bivšem treneru Ivančiću, koji je preminuo krajem kolovoza.

Najbolji hrvatski trener u 2014. godini je Ante Kostelić, čiji je sin Ivica na Zimskim olimpijskim igrama osvojio srebro u superkombinaciji. Najbolji par je dvojac na pariće Valent i Martin Sinković, svjetski veslački prvaci, koji su odveslali najbržu utrku u povijesti na Svjetskom prvenstvu u Amsterdamu.

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila je nagradu za promicanje hrvatskog sporta.

- U ime HNS-a zahvalio bih se na ovom priznanju i pohvalio bih rad gospodina Mateše i HOO-a. Nemojmo rezati sportašima nove budžete, jer želimo biti još bolji. Živio hrvatski sport, rekao je Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.