Pogledajte video koji je Norvežaninu Havardu Ruglandu donio probu u američkoj NFL ligi

Petak, 28. prosinca 2012. 12:26 Napisao/la  SC

Rugland je priliku za probu u New York Jetsima dobio na temelju videa kojega je na internetu pogledalo više od pola milijuna ljudi

Norvežanin Havard Rugland mogao bi zaigrati u NFL, profesionalnoj ligi u američkom nogometu. I sve to možda ne bi bilo toliko čudno da svoju priliku za probu u New York Jetsima nije dobio na temelju videa kojega je na internetu pogledalo više od pola milijuna ljudi.

Rugland je u videu pokazao da se odlično snalazi s loptom za američki nogomet, a ujedno je poznato da je uz snagu na poziciji kickera najpotrebnija preciznost koja Norvežaninu očito nije problem.

- Sve je bilo u redu na probi. Testirali su me u zoni šuta, te ispucavanju. Naravno, ovdje je pritisak nešto veći, ali sve je prošlo u redu, rekao je Norvežanin.

S obzirom kako su ove sezone igrali, Jetsima bi svaka pomoć dobrodošla.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.