Leo Brnić dobitnik Godišnje nagrade Grada Rijeke za rezultate ostvarene u 2013. godini

Utorak, 10. lipnja 2014. 16:35 Napisao/la  SC

Brniću će nagrada biti uručena u srijedu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke

Leo Brnić dobitnik je Godišnje nagrade Grada Rijeke za vrhunska sportska ostvarenja na Europskom seniorskom boćarskom prvenstvu i Mediteranskim igrama u 2013. godini. Brnić je proglašen najboljim sportašem Primorsko-goranske županije te najboljim sportašem grada Rijeke u protekloj godini.

Prošle godine Brnić je osvojio zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu, osvojio je zlatnu medalju u štafetnom izbijanju zajedno sa Darijanom Živolićem (BK Istra Poreč) na Svjetskom prvenstvu u boćanju za seniore u Bahia Blanca (Argentina), te brončanu medalju u paru sa Marinom Milićevićem (BK Zrinjevac) na Svjetskom prvenstvu za mlade u Martiguesu (Fr.)

U prošloj godini izjednačio je svjetski rekord u brzinskom izbijanju za kategoriju U-23 rezultatom 50/50. U štafetnom izbijanju sa klupskim kolegom Brunom Kraljićem postavio je svjetski rekord u kategoriji U-23 sa rezultatom 57/60.Sezonu je okrunio nastupom za Vargon u finalu Kupa prvaka.

Godišnja nagrada Grada Rijeke, Brniću će biti uručena u srijedu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke, koja se održava u HNK-a Ivana pl. Zajca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.