Jelena Kovačević izborila finale EP-a, za zlato u subotu protiv Njemice Bitsch

Četvrtak, 10. svibnja 2012. 21:10 Napisao/la  M. B.

Ivana Bebek (Ri Croatia),  Ivona Tubić (Volosko), Ana Maria Čelan, Danil Domdjoni i Marijan Logarušić u subotu će se boriti treće mjesto

Opatijka Jelena Kovačević (No Kachi) plasirala se u finale na Europskom prvenstvu u  karateu, dok će se Ivana Bebek (Ri Croatia),  Ivona Tubić (Volosko), Ana Maria Čelan, Danil Domdjoni i Marijan Logarušić boriti  za treće mjesto u borbama koje su na  rasporedu u subotu.

Jelena je do finala stigla pobijedivši Rumunjku Sandu 2:0, Švicarkinju Magnin 6:0, Francuskinju Ignace 2:0, te  Belgijanku Otten 2:0, a za zlatnu medalju borit će se protiv Njemice Bitsch. Ivanu Bebek u kategoriji do 61 kilograma u polufinalu je zaustavila Francuskinja Dona 0:2, tako da će borkinja Ri  Croatije dobiti priliku u repasažu za odličje. Isto vrijedi i za Ivona Tubić (Volosko) koja je u polufinalu izgubila od  Francuskinje Fanjata 0:1.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.