NAGRADA FRANJO BUČAR

Rudiću, Ivančiću i Mikulandri priznanja

Petak, 30. studenog 2012. 18:20 Napisao/la  SC

Ratko Rudić, Ivan Ivančić i Marinko Mikulandra dobili su priznanje za životno djelo

Ratko Rudić, Ivan Ivančić i Marinko Mikulandra dobili su u petak nagradu "Franjo Bučar" za životno djelo, dok su godišnju nagradu primili Damir Burić, Giovanni Cernogoraz, Vladimir Papić, Josip Pavić, Mikela Ristoski, Krunoslav Sabolić, Tonči Stipanović, Zoran Talić, Toni Tomas, Stjepan Vučković, Zdenko Zorko, te četverac na pariće u sastavu Valent Sinković, Martin Sinković, Damir Martin i David Šain.

Radi se o najvišoj državnoj sportskog nagradi koja se dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Hrvatskoj.

Inače, uz povelje novčana nagrada za životno priznanje je 50 tisuća kuna, dok dobitnici godišnje nagradte dobit će 20 tisuća kuna.

Fotogalerija Tomislav Miletić/PIXSELL

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.