Aurel Benović srebrni na Svjetskom kupu u Osijeku

Subota, 12. lipnja 2021. 20:42 Napisao/la  SC
Aurel Benović srebrni na Svjetskom kupu u Osijeku

Aurel Benović osvojio je srebrnu medalju na DOBRO Svjetskom kupu u Osijeku!

Najbolji hrvatski parteraš, viceprvak Europe od prošle godine u svom gradu je došao do svoje prve medalje u Gradskom vrtu i čak 31. hrvatske u 12 izdanja ovoga natjecanja.

Aurelovo srebro na parteru je ukupno 379. medalja za Hrvatsku na turnirima svjetskih kupova (ukupno muški i žene) i 273. za mušku sportsku gimnastiku.

U druga dva hrvatska finala danas, Tijana Korent ostala je korak do medalje na preskoku, a Filip Ude natjecanje u Osijeku završio je 6. mjestom na konju s hvataljkama.

Benović je u finalu ocijenjen sa 14.133, a bolji je bio samo Kazahstanac Milad Karimi (14.866), dok je brončani Britanac Hayden Skinner (14.066).

U nedjelju, posljednjeg dana, u finalu grede od 11.45 u lovu na medalje bit će Ana Đerek i Christina Zwicker, od 12.26 uslijedit će finale preče u kojemu će nastupiti dvostruki pobjednik Osijeka Tin Srbić, a onda od 13:01 i drugo finale Ane Đerek, ono na parteru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.