SPORTSKE IGRE MLADIH

Sven Goran Eriksson u Splitu u svojstvu ambasadora

Ponedjeljak, 16. srpnja 2012. 14:11 Napisao/la  Ivan Jelić

Možda netko od vas bude sudionik Olimpijskih igara, kazao je Eriksson okupljenoj mladeži

Poznati nogometni trener Sven Goran Eriksson boravi u Splitu. Razlog njegovog boravka u gradu podno Marjana su finalne borbe na Sportskim igrama mladih koje će u Split dovesti 5 tisuća dječaka i djevojčica iz cijele Hrvatske. Eriksson je jedan od ambasadora dobre volje Sportskih igara mladih. Presica je održana na neuobičajnom mjestu, na željezničkom kolodvoru u Splitu jer će Hrvatske željeznice besplatno prevesti finaliste u pojedinim disciplinama do Splita i natrag do njihovog grada

 

- Veoma sam ponosan sam na ulogu ambasadora ovakvog velikog projekta. Drugi puta sam u Splitu, nevjerojatno je vidjeti koliko se mladih dječaka i djevojčica bave sportom. Uskoro počinju Olimpijske igre u Londonu. Tko zna, možda netko od vas za 8 i više godina bude sudionik Olimpijskih igara, kazao je Eriksson  okupljenim dječacima i djevojčicama, sudionicima finalnih borbi.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.