21 kolica za sport: Nino Baša dobio sportska invalidska kolica tijekom akcije udruge Hrvatska reprezentacija

Četvrtak, 08. prosinca 2016. 17:13 Napisao/la  SC

Akciju "21 kolica za sport" prepoznala je i Predsjednica RH Kolinda  Gabar - Kitarović

U Centru za kulturu Čakovec održan je humanitarni koncert ”Thes i prijatelji – Fala ti Međimurje” na kojem je Udruga Hrvatska reprezentacija mladom međimurskom stolnotenisaču Nini Baši dodijelila sportska invalidska kolica.

Ideja o aktivnoj društvenoj odgovornosti i konkretna pomoć onima najpotrebitijima kroz Akciju "21 kolica za sport"  krenula je korak dalje prema svom cilju, a to je dodjela u svakoj od 21 županije po jedna sportska invalidska kolica.

Nino Baša, dobio je priznanje Hrvatskog paraolimpijskog odbora za mladog i perspektivnog sportaša te se sa Svjetskih sportskih igara mladih s invaliditetom od 14 do 23 godine, vratio s tri medalje.

Dvorana Centra za kulturu Čakovec bila je puna Međimuraca koji su svojim dolaskom na koncert i dodjelu sportskih kolica podržali rad Hrvatske reprezentacije.

 U cjelokupnu akciju pridružili su se Međimurska županija, Grad Čakovec te turističke zajednice Međimurske županije i Grada Čakovca, koje su zajedničkom organizacijom ovog koncerta omogućile predivnu večer ispunjenu svim onim emocijama koje se vežu uz Božić i blagdansko vrijeme.
 
Cilj  nije  se  sjetiti  sportskih  prijatelja samo u ovom mjesecu, mjesecu darivanja, već na njih konstantno misliti i sa njima cijelo vrijeme surađivati i pomoći im koliko je moguće da postižu još bolje sportske rezultate.

Specifično dizajnirana kolica, koja odgovaraju mladom stolnotenisaču Ninu Baši, omogućili su Hrvatska reprezentacija i renomirani proizvođač medicinskih pomagala Bauerfeind.

Akciju "21 kolica za sport" prepoznala je i Predsjednica RH Kolinda  Gabar - Kitarović, koja je postala pokrovitelj cijele akcije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.