Hrvatske odbojkašice protiv Turske upisale drugi poraz u kvalifikacijama za Ol

Srijeda, 02. svibnja 2012. 22:22 Napisao/la  M. B.

Turska - Hrvatska 3:0 (25:19, 25:20, 25:14)

Hrvatske odbojkašice ubilježile su drugi poraz na kvalifikacijskom turniru u Turskoj. Ovoga puta od izabranica Damira Jurke uspješnije su bile Turkinje koje su slavile s 3:0 (25:19, 25:20, 25:14). Potpomognute glasnim navijačima, Turkinje su se bez većih problema nosile protiv hrvatskih odbojkašica.

Hrvatska je u drugom setu izdržala do 15:15, no domaće odbojkašice nisu imale razumijevanja za probleme svojih suparnica. U trećem setu Turkinje su ubacile u više brzinu, te s odličnim blokom lako stigle do novih bodova.

- Odigrali smo najblje što smo mogli. Igrali smo bolje nego protiv Njemačke, ali Turska je i dalje bila prejaka, ustvrdio je Damir Jurko, izbornik Hrvatske nakon utakmice.

Hrvatska u četvrtak od 15.30 sati igra posljednji susret na turniru protiv Bugarske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.