Hrvatske odbojkašice porazom od Bugarske i bez osvojenog seta okončale kvalifikacije za OI

Četvrtak, 03. svibnja 2012. 16:59 Napisao/la  M. B.

Bugarska - Hrvatska 3:0 (25:21, 25:21, 25:20). S obzirom na stanje u hrvatskoj odbojci sam plasman na ovaj turnir je bio uspjeh za žensku reprezentaciju.

BUGARSKA - HRVATSKA 3:0

Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre odbojkašica, skupina A: Bugarska - Hrvatska 3:0 (25:21, 25:21, 25:20). Gradska dvorana Ankara. Suci: McDougall i Rodriguez.

BUGARSKA: Nenova, D. Nikolova, Kitipova, Rabadžieva, Zarkova, Koeva, Janeva, Karakševa, M. Filipova (L), Vasileva, S. Filipova, E. Nikolova.

HRVATSKA: Gligorović, Kaleb, Popović, Klarić, Čutura, Dugandžić, Topić, Katić, Kovačić, Miloš, Došen (L), Alajbeg.

Hrvatske odbojkašice trećim porazom na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre okončale su svoj nastup u Ankari. Ovoga puta uspješnije su bile odbojkašice Bugarske s 3:0 što znači da Hrvatska na ovom turniru u tri susreta nije osvojila niti jedan set.

Najbliže tome hrvatske odbojkašice protiv Bugarske bile su u drugom setu kada su vodile 16:13, no suparnice su vrlo brzo , zahvaljujući lošem prijemu, stigle na 18:18 i onda lako okrenule drugu dionicu u svoju korist. U ovom susretu izbornik Damir Jurko izostavio je Sanju Popović i Jelenu Alajbeg, te pružio priliku Nikolini Kovačić i Hani Čuturi.

S obzirom na stanje u hrvatskoj odbojci sam plasman na ovaj turnir je bio uspjeh za žensku reprezentaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.