Došen preskočila okupljanje reprezentacije zbog Rijeke, Popović se naknadno priključuje

Ponedjeljak, 23. travnja 2012. 14:22 Napisao  Marko Babić

Odbojkašice su se okupile uoči nastupa na kvalifikacijskom turniru za OI koji se održava u Ankari

Ženska seniorska odbojkaška reprezenatcija okupila se u Zagrebu odakle će otputovati na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koji se održava u Ankari. Prije toga očekuju ih pripremne utakmice s ruskim reprezentativkama u Poljskoj.

Na poziv izbornika Damira Jurka u Zagrebu su se okupile: Biljana Gligorović, Marina Katić, Jelena Alajbeg, Ilijana Dugandžić, Ivana Miloš, Antonija Kaleb, Karla Klarić, Mira Topić, Nikolina Kovačić i Hana Čutura.

Odbojkašice će odraditi nekoliko treninga u Domu odbojke Bojan Stranić, da bi se već u utorak krenule u Poljsku, točnije grad Rzeszow na zajedničke pripreme s ruskom reprezentacijom. Ekipi će se naknadno pridružiti Sanja Popović koja u Rijeku iz Češke stiže 25. travnja, a od igračica koje su trebale biti u Zagrebu nema ni Paole Došen, libera Rijeke, zbog finala doigravanja u kojem Riječanke već u srijedu igraju prvu utakmicu protiv Splita. Iz Rzeszowa odbojkašice zajedno s ruskom ekipom 29. travnja putuju za Ankaru.

Na kvalifikacijskom turniru u Ankari Hrvatska igra u skupini A zajedno sa Bugarskom, Turskom i Njemačkom, dok su u skupini B Poljska, Rusija, Srbija i Nizozemska.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.