Filip Hrgović očekivao da će se brzo obračunati s Markom de Morijem

Subota, 23. prosinca 2023. 19:19 Napisao/la  SC
Filip Hrgović očekivao da će se brzo  obračunati s Markom de Morijem

Filip Hrgović brzo se obračunao s Markom de Morijem, meč u Saudijskoj Arabiji završio je tehničkim nokautom za 76 sekundi koliko je australčevim sekundatima trebalo da predaju meč (pogledajte   OVDJE).

- Da budem iskren, ovo sam očekivao. Ovo je bila borba za zagrijavanje, sada se radujem borbi za titulu u budućnosti. IBF je odredio da sam sljedeći na redu za titulu, trebao bih se boriti protiv pobjednika meča Usyk - Fury, a ako odustanu od pojasa, onda se borim protiv nekog drugog, kazao je Hrgović.

Amerikanac Jared Anderson izvjesni je sljedeći protivnik:

- Jared Anderson je za doručak, nije mu pametno boriti se protiv mene. Svejedno mi je tko će biti protivnik. Može biti bilo tko, Joshua, Wallin, Frank Sanchez,... Spreman sam za borbu sa svima. Titula je sljedeća, poručio je Hrgović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.