Robert Kišerlovski osvojio deveto mjesto na utrci Pariz-Nica, Wiggins pobjednik

Nedjelja, 11. ožujka 2012. 20:15 Napisao  Marko Babić

Kišerlovski je u posljednjoj etapi, kronometru voženom u nedjelju od Nice do Col d' Ezea u dužini od 9.6 kilometra, na cilj stigao 46. sa 2:09 minute zaostatka za Bradleyjem Wigginsom

Robert Kišerlovski (Astana) osvojio je odlično deveto mjesto u ukupnom poretku na utrci Pariz - Nice, a pobjednik je Britanac Bradley Wiggins (Sky Procycling 28:12.16 sati) za kojim je najbolji hrvatski biciklist zaostao 3:30 minute.

Kišerlovski je u posljednjoj etapi, kronometru voženom u nedjelju od Nice do Col d' Ezea u dužini od 9.6 kilometra, na cilj stigao 46. sa 2:09 minute zaostatka za Bradleyjem Wigginsom koji je slavio s vremenom 19:12 minute.

- Preživio sam na kraju utrku, sada je najbitnije da ozdravim. Bolestan sam već tri dana i na kraju je sve ispalo odlično, izjavio je Robert Kišerlovski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.