KIŠERLOVSKI NAPUŠTA ASTANU

Već sam u pregovorima s drugim ekipama

Petak, 03. kolovoza 2012. 19:24 Napisao/la  M. B.

Vjerujem da će sve biti riješeno već idući tjedan, kaže Robert Kišerlovski

 Robert Kišerlovski broji svoje posljednje dane u redovima Astane, najbolji hrvatski biciklist već je prije odlaska na Tour de France najavio da postoji velika mogućnost odlaska iz kazahstanske momčadi. Kišerlovskom ne manjka ponuda, a potvrda o njegovom odlasku stigla je i u vidu činjenice da je Francesco Nibali potpisao dvogodišnji ugovor za Astanu.

- Ono što mogu reći jest da je 99 posto sigurno da neću više voziti za Astanu. Već sam u pregovorima s drugim ekipama, vjerujem da će sve biti riješeno već idući tjedan. Ne bih o imenima dok sve ne riješim, ustvrdio je Robert Kišerlovski koji se trenutno oporavlja od loma ključne kosti na Tour de Franceu.

- Evo oporavljam se pomalo, vozim bicikl u kući na valjcima. Prošlo je već šest tjedana, meni se čini kao da je bilo prije tri dana, ustvrdio je Robert Kišerlovski.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.