Kišerlovski uoči nedjeljnog starta utrke Pariz-Nica: Nema straha zbog lanjskog pada

Subota, 03. ožujka 2012. 13:56 Napisao  Marko Babić

- Zasada je sve odlično, jedino sam pao na treningu i malo natukao rebro, ali to je ok. Glavno je da su noge dobre, rekao je biciklist Astane.

 

Robert Kišerlovski u subotu je krenuo put Pariza gdje će u nedjelju od 15 sati krenuti u sedmodnevnu utrku Pariz-Nica koja najboljem hrvatskom biciklistu nije ostala u lijepom sjećanju budući da je lani u pretposljenjoj etapi pao i zadobio ozljedu vratnog kralješka, te ogrebotine po licu.

- Nema straha, nema nikakvih problema po tom pitanju, rekao je Robert Kišerlovski.

- Zasada je sve odlično, jedino sam pao na treningu i malo natukao rebro, ali to je ok. Glavno je da su noge dobre, dodao je biciklist Astane.

Inače, utrka započinje u selu Dampierre-en-Yvelines, malo izvan Pariza, a završava u Nici. Ukupna duljina koju će biciklisti prijeći je 1153 kilometara, a svaka etapa ima jedan uspon.

- Utrka služi za podizanje forme, a poslije će sve ići na bolje jer dolaze utrke koje meni odgovaraju s puno brdskih etapa. Giro? Pa recimo da bih volio biti među prvih deset, ali za početak je najvažnije da, za razliku od lani, stignem na utrku zdrav, ustvrdio je Kišerlovski.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.