Kišerlovski u drugoj etapi utrke Pariz-Nica stigao na cilj u vremenu pobjednika

Ponedjeljak, 05. ožujka 2012. 17:31 Napisao  Marko Babić

- Rasturili smo se na vjetar i uspio sam ostati u skupini s vodećima tako da sam zadržao priključak. Srijeda je novi dan, nova etapa, novi izazov, rekao je Robert Kišerlovski

Robert Kišerlovski, biciklist Astane, osvojio je 20. mjesto i na cilj je stigao u vremenu pobjednika u drugoj etapi utrke Pariz-Nica voženoj od Mantes-la-Joliea do Orléansa u dužini od 185 kilometara. Kišerlovski je dionicu prešao za 4:22.15 sati, a slavio je Belgijanac Tom Boonen (Omega Pharma) ispred Španjolca Jose Joaquina Rojasa (Movistar), te Nijemca Johna Degenkolba (Project).

Kišerlovski u ukupnom poretku zauzima 14. mjesto s 36 sekundi zaostatka za vodećim Britancem Bradleyom Wigginsom (Sky Procycling) koji vodi s ukupnih 4:33:32 sati.

- Sve je bilo super, zadovoljan sam i drugom etapom. "Rasturili" smo se na vjetar i uspio sam ostati u skupini s vodećima tako da sam zadržao priključak. Srijeda je novi dan, nova etapa, novi izazov, kratko je poručio Robert Kišerlovski nakon druge etape.

U srijedu je na rasporedu treća etapa od Vierzona do Lac de Vassivièrea u dužini od 194 kilometra.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.