Kišerlovski nakon povratka iz Francuske: Bolest me je shrvala, zadnje tri etape jedva sam odvozio

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 18:11 Napisao  Marko Babić

Deveto mjesto? Reći ću samo da bi bio sretan i da sam deveto mjesto osvojio potpuno zdrav, mislim da to sve govori, rekao je Robert Kišerlovski

 Robert Kišerlovski vratio se iz Francuske u noći s nedjelje na ponedjeljak. Umoran glas i stalno šmrcanje otkrivali su kakvu je muku zadnje tri etape na utrci Pariz Nica prolazoi najbolji hrvatski biciklist na putu do odličnog devetog mjesta. Povišena tjelesna temperatura pojavila se već u petak.

- Deveto mjesto? Reći ću samo da bi bio sretan i da sam deveto mjesto osvojio potpuno zdrav, mislim da to sve govori. Više sam nego zadovoljan nastupom. Dapače, mogu reći da je odličan rezulat, koliko sam razgovarao s ljudima iz Astane i oni su zadovoljni kako je sve ispalo, rekao je Robert Kišerlovski prevrtivši film na zadnje tri etape kada je tijelo već bilo iscrpljeno.


- Nije bilo lako voziti. Jednostavno sam se vukao, radovao sam se kraju svake etape. Na pameti mi je bilo samo da dođem do kreveta da se mogu odmoriti, dodao je Kišerlovski naglasviši da sada samo razmišlja o tome kako što prije ozdraviti. Idućeg ponedjeljka trebao bi biti već na stratu utrke kroz Kataloniju.

- Nadam se da ću brzo ozdraviti, trebao bih iduće nedjelje otputovati. Treba vidjeti kako će sve izgledati kada ozdravim, koliko sam zapravo snage izgubio i koliko će trebati da se to nadoknadi. Nikada se nije dobro razboljeti, posebice ne između dvije utrke. Sada me čeka ležanje i puno tekućine, ustvrdio je najbolji hrvatski biciklist koji se raduje utrci u Kataloniji.

- Ako sve bude prema planu nadam se da ću i u Španjolskoj ući među deset najboljih. To je puno teža utrka, s više brdskih dionica, no to meni i odgovara, zaključio je Robert Kišerlovski.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.