Kišerlovski i dalje deseti u ukupnom poretku, Meersman slavio u četvrtoj etapi

Srijeda, 07. ožujka 2012. 18:29 Napisao  Marko Babić

Robert Kišerlovski osvojio je 14. mjesto u četvrtoj etapi stigavši na cilj u vremenu pobjednika Giannija Meersmana

Robert Kišerlovski osvojio je 14. mjesto u četvrtoj etapi utrke Pariz Nica stigavši na cilj u vremenu pobjednika Belgijanca Giannija Meersmana (Lotto-Belisol Team) koji je put od Brive-la-Gaillardea do Rodeza u dužini od 183 kilometra svladao za 4:21.01 sati.

- U utorak sam bio treći, a danas je ekipa naporno radila. Dali su mi sigurnost i drago mi je da sam pobjedio. Dvjesto metara prije cilja bio je kružni tok i bio sam na petom mjestu. Mislio sam da sam predaleko da nešto napravim, čekao sam, čekao i pred kraj krenuo u sprint, izjavio je Gianni Meersman

U ukupnom poretku Kišerlovski i dalje drži deseto mjesto sa 36 sekundi zaostatka za vodećim Bradleyjem Wigginsom (Sky Procycling, 13:30.52).

U četvrtak je na rasporedu peta etapa od Onet-le-Chateaua do Mendea u dužini od 178 kilometara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.