Kišerlovski 56. nakon prve etape: Kronometar je moja najslabija karika, a odlično sam ga odradio

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 16:53 Napisao  Marko Babić

Hrvatski biciklist je prvu etapu, kronometar, prošao za 11:53 minute, 34 sekundi za pobjednikom Šveđaninom Gustavom Larssonom

 

Robert Kišerlovski zauzeo je 56. mjesto s vremenom 11:53 minute u prvoj etapi sedmodnevne utrke Pariz Nica što je u nedjelju vožena od Dampierre-en-Yvelines do Saint-Rémy-lès-Chevreuse. Radilo se o kronometru u dužini od 9.4 kilometra, a slavio je Šveđanin Gustav Larsson (Vacans-DCM, 11:19 minuta) sa sekundom prednosti ispred Britanca Bradleyja Wigginsa (Sky Procycling), dok je treći bio Amerikanac Levi Leipheimer (Omega Pharma-Quick Step) bio treći sa četiri sekunde zaostatka.

- Zadovoljan sam etapom. Zaostao sam samo trideset sekundi, a ovo je ipak kronometar, moja najslabija karika, a super sam ga odvozio. Mislim da je forma super i ima još do kraja, ustvrdio je Robert Kišerlovski.

U ponedjeljak na rasporedu je druga etapa od Mantes-la-Jolie do Orleansa u dužini od 185 kilometara.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.