Kišerlovski 18. u petoj etapi, i dalje deseti u ukupnom poretku

Četvrtak, 08. ožujka 2012. 16:54 Napisao  Marko Babić

Najbolji hrvatski biciklist u petoj etapi na cilj je stigao s 46 sekundi zaostatka za pobjednikom Nizozemcem Lieuweom Westrom (Vacansoleil-DCM)

Robert Kišerlovski (Astana) osvojio je 18. mjesto u petoj etapi biciklističke utrke Pariz Nica od Onet-le-Chateaua do Mendea (178 kilometara) i na cilj je stigao s 48 sekundi zaostaka za pobjednikom Nizozemcem Lieuweom Westrom (Vacansoleil-DCM) koji je istu dionicu svladao za 4:52.46 sati.

- Bila je ok etapa, malo sam se smrznuo doduše, nadam se da ću se zagrijati. Cilj je prije svega završiti utrku među prvih deset, rekao je Robert Kišerlovski nakon pete etape.

U ukupnom poretku Kišerlvoski i dalje drži deseto mjesto s minutom i 21 sekundom zaostatka za vodećim Britancem Bradleyjem Wigginsom (Sky Procycling, 18:23.40 sati).

U petak je na rasporedu šesta etapa od Suzela-RousseSisterona do Sisterona u dužini od 176.5 kilometara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.