Giro d’Italia: Robert Kišerlovski osvojio deseto mjesto u konačnom poretku

Nedjelja, 01. lipnja 2014. 23:00 Napisao/la  SC

Kišerlovski je odvozio odličnu utrku i na kraju je utrku okončao s 15:49 minuta za pobjednikom Kolumbijcem Quintanom (Movistar)

Najbolji hrvatski biciklist Robert Kišerlovski,  član Treka, osvojio je odlično deseto mjesto u ukupnom poretku u 97. izdanju utrke Giro  d’Italia. Kišerlovski je odvozio odličnu utrku i na kraju je utrku okončao s 15:49 minuta za pobjednikom Kolumbijcem Nairom Quintanom (Movistar). Hrvatski biciklist je na taj način izjednačio svoj najbolji rezultat iz 2010. godine, a Giro će pamtiti i po drugom mjestu u osmoj etapi.

Posljednja etapa u nedjelju vožena je od Gemone do Trsta u dužini od 172 kilometara i po običaju na velikim utrkama posljednja dionica nije utjecala na ukupan poredak, a u njoj je slavio Slovenac Luka Mezgec (Giant).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.