Vratar Nizozemske Jasper Cillessen ispričao se suigračima zbog reakcije kod zamjene

Nedjelja, 06. srpnja 2014. 21:28 Napisao/la  SC

- Nisam znao da su u reprezentaciji planirali zamjenu i zato je to bio ogroman šok za mene. Kada sam shvatio situaciju ispričao sam se treneru vratara, sada se želim ispričati suigračima i stručnom stožeru, izjavio je Cillessen

Jasper Cillessen, prvi vratar Nizozemske, ispričao zbog reakcije nakon što ga je zamijenio izbornik Louis Van Gaal koji je u 120. minuti utakmice s Kostarikom uveo rezervnog golmana Tima Krula. Potez se pokazao dobrim, Krul je obranio dva jedanesterca kostarikanskih nogometaša i odveo Oranje u polufinale. Ipak, Cillessen nije najbolje primio zamjenu u posljednjim sekundama.

- Nisam znao da su u reprezentaciji planirali zamjenu i zato je to bio ogroman šok za mene. Kada sam shvatio situaciju ispričao sam se treneru vratara, sada se želim ispričati suigračima i stručnom stožeru, izjavio je Cillessen.

Louis van Gaal pojasnio je zašto Cillessen nije bio upoznat s ovim planom.

- Znali smo da Cillessen slabije brani penale, ali nismo mu htjeli reći za zamjenu da to na njega ne utječe psihološki. To se pokazalo dobrim potezom, da Cillessen nije obranio udarac u 117. minuti, jedanesteraca ne bi ni bilo, rekao je Louis van Gaal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.