SPEKTAKL U LJUBLJANI

Rekordna posjeta utakmice Chelseaja i Olimpije

Nedjelja, 27. srpnja 2014. 19:08 Napisao/la  SC

Olimpija - Chelesa 1:2. Za Chelsea branio hrvatski vratar Matej Delač


Prijteljska utakmica

OLIMPIJA - CHELSEA 1:2 (1:0)

Stadion Stožice. Gledatelja: 15.972.

Strijelci: 1:0 Kapun (40) 1:1 Costa (56), 1:2 Oumaima (64).

OLIMPIJA: Šeliga, Jovič, Bajrić, Mitrović, Delamea Miller, Matić, Kapun, Omladič, Rodić, Šporar, Valenčič. Još su igrali: Ivačič, Vukčević, Corn, Burgič, Zarifović, Golubar, Đurković, Gajić, Jurčević.

CHELSEA: Delač, Zouma, Fabregas, Luis, Salah, Costa, Matić, Cahill, Azpilicueta, Brown, Boga. Još su igrali: Čech, Ivanović, Terry, Ake, Van Ginkel, Torres, Bamford, Chalobah, Romeu, Solanke.

Ljubitelji nogometa u Ljubljani mogli su uživati u pravom malom spektaklu, na stadionu Stožice prijateljsku utakmicu odigrali su Olimpija i svjetski velikan Chelsea. Engleski klub stigao je u Sloveniju predvođen karizmatičnim trenerom Joseom Mourinhom. Iako su neke najave govorile da će klub iz Londona zaigrati u oslabljenom sastavu, svoju priliku na travnjaku dobili su mnogi igrači iz prve postave. Od prve minute na vratima Chelseaja bio je hrvatski vratar Matej Delač.

Prema pisanju slovenskih medija utakmicu je pratilo 15,972 navijača što je rekord stadiona Stožice. Domaćin je čak i poveo golom Nika Kapuna u 40. minuti. Lopta se odbila od Matića, Kapun je primio loptu i sjajno pogodio.

Ipak, Chelseaja je uzvratio u 56. minuti. Costa je pobjegao dvojici braniča Olimpije i sjajno pogodio - 1:1. Pobjedu gostima donio je Oumaima u 64. minuti. Nakon udarca vratar Olimpije kratko je odbio loptu, a Oumaima pospremio u mrežu - 1:2.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.