SERGEJ JAKIROVIĆ

Samo nemojte reći mojoj ženi

Ponedjeljak, 29. lipnja 2020. 16:38 Napisao/la  SC

Slovenski novinari iznenadili trenera Maribora

Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Olimpija je u derbiju pobijedila (1:0) Maribor i ostvarila korak bliže titulu prvaka, jedini strijelac bio je Ante Vukušić.

Derbi je imao hrvatski predznak, međusobono su igrala dvojica hrvatskih trenera koji su nedavno preuzeli momčadi Olimpije (Dino Skender) i Maribora (Sergej Jakirović).

Nakon utakmice slovenski novinari zatekli su Jakirovića pitanjem zašto se šetao Mariborom dok se održavala konferencija za novinare pred utakmicu protiv Olimpije:

- Nisam znao da me pratite po Mariboru. Nemam problema s tim da me pratite, ali nemojte reći mojoj ženi. Slušam klub i njihove upute. Klub je odlučio da na konferenciji bude sportski direktor i to je to. Ali zašto je to važno? Klub je tu da odlučuje o takvim stvarima. Mene zanima samo teren, ne zanima me folklor oko toga, kazao je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.