Robert Prosinečki uoči Grčke ima problema s ozljedama Višće i Kvržića

Ponedjeljak, 14. listopada 2019. 21:52 Napisao/la  SC
Zoran Kvržić
Zoran Kvržić

Reprezentacija BiH u utorak u Ateni igra utakmicu koju mora pobijediti ako želi zadržati korak s Finskom

- Imali smo nekih problema, posebno Višća, nekih problema i sa Kvržićem... Toni Šunjić se isto ozlijedio i neće biti spreman. Evidentno je da su tu problemi. Vidjet ćemo na zadnjem treningu da li će svi biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Imamo li alternativu? Bilo je pitanje i za Džeku... Tražit ćemo najbolju soluciju za nas i ništa neću govoriti dok ne završi trening. Svi drugi igrači su zdravi i koliko-toliko su se odmorili, a imamo i jedan cijeli dan za odmor do utakmice. Uz lagan trening i dobro spavanje, mislim da će igrači biti spremni za utakmicu. Tko god bude igrao, dat će sve od sebe. Svi u Grčkoj rade na tome da pokažu svoje lice. Neće biti laka utakmica. Pokušat ćemo da odigramo dobru utakmicu s velikim ritmom. S takvim ritmom smo igrali protiv Finske. Svi smo bili kao jedan, svi smo trčali i jedino tako možemo dobiti Grčku. Sigurno da nije isto kad igraš pred domaćom publikom ili vani, ali uradit ćemo sve da pobijedimo. Grčka ima kvalitetu, odigrali su dobru utakmicu i protiv Italije, neće biti nimalo lako bez obzira tko im fali. Ali možemomo se nadati pobjedi ako budemo kao u Zenici. Imamo šansi. Tako se jednostavno dogodi. Sada moramo jednostavno dati sve od sebe da pobijedimo. Grci su ponosan narod, dat će sve od sebe. Mladi, novi igrači dat će sve da odigraju dobru utakmicu kako bi možda i oni pobijedili. Mi smo u takvoj situaciji poslije Armenije da svaku moramo pobijediti i sutra igramo da pobijedimo, rekao je Prosinečki.

- Nadamo se dobrom rezultatu. Ako budemo pravi kao protiv Finske, ne bi smjelo biti problema. Uvjereni smo da možemo do plasmana na EURO, pobjeda protiv Grčke bila bi veliki korak u tom smjeru, kaže Kvržić.

U Skupini J vodi Italija sa 21 bodom, Finska je druga s 12 bodova, Armenija i BiH imaju po 10 bodova.

Do kraja kvalifikacija Finska igra protiv Armenije, Lihtenštajna i Grčke, a BiH protiv Grčke, Italije i Lihtenštajna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.