DRUGA BOSANSKA LIGA

Ćiro Blažević trener Slobode iz Tuzle

Subota, 11. siječnja 2014. 18:27 Napisao/la  SC

Dogovorili smo suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka, izjavio je predsjednik Azmir Husić

Vijest za nesvijest iz Tuzle glasi:

- Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog štaba Slobode! Sa njim smo dogovorili suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka, izjavio je predsjednik tuzlanskog kluba Azmir Husić na službenoj klupskoj stranici.

.Ćiro Blažević javnosti će biti predstavljen 17. siječnja, kada počinju pripreme za nastavak sezone. Ako se ne dogodi nešto nepredviđeno, Ćiro u 78. godini kreće u novu trenersku avanturu. Ovog puta u BiH drugoligašu, koji je nakon prvog dijela natjecanja kantonalne Prve lige nalazi na drugom mjestu iz Jedinstva iz Bihaća, koji je jesenas trenirao Ivan Katalinić.

Inače, Sloboda je prošle godine dolaskom predsjednika Husića postala ambiciozna sredina. Husić zadnjih petnaestak godina živi i radi u SAD, angažman u klubu shvaća kao povratak korijenima. Sloboda je u bivšoj državi bila ugledni prvoligaš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.