Slaven Bilić pred otkazom: Igrači Lokomotiva ne mogu se nositi s psihološkim pritiskom

Utorak, 21. svibnja 2013. 09:56 Napisao/la  SC

U utakmici protiv Anžija nismo se mogli nositi s psihološkim pritiskom utakmice. Igrači su bili pod jakim pritiskom i nisu se snašli, rekao je Slaven Bilić

Slaven Bilić već dugo vremena nalazi se na izlaznim vratima moskovskog Lokomotiva. Najnoviji poraz od Anžija uz autogol Vedrana Ćorluke samo je novi čin muke koju bivši hrvatski izbornik prolazi u ruskoj prijestolnici. Kolo prije kraja Lokomotiv drži deseto mjesto.

- Dobili smo jeftin gol protiv Anžija i to je usmjerilo utakmicu. Ali u utakmici protiv Anžija nismo se mogli nositi s psihološkim pritiskom utakmice. Igrači su bili pod jakim pritiskom i nisu se snašli, rekao je Slaven Bilić.

- Naravno da ne mogu biti zadovoljan pozicijom na kojoj se klub trenutno nalazi, zaključio je Slaven Bilić.

Olga Smorodskaya, predsjednica Lokomotiva dovela je Bilića umjesto Josea Couceira u nadi da će se boriti za naslov prvaka, ali momčad je daleko od toga da bude ozbiljan kandidat.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.