Ronaldinho napustio Flamengo i tuži klub za 20 milijuna dolara

Petak, 01. lipnja 2012. 08:22 Napisao/la  SC

- Čekao sam koliko sam mogao, ali došlo je do točke kada mi je bilo dosta svega, rekao je Ronaldinho

Brazilac Ronaldinho odlučio je napustiti redove Flamenga, a priči je došao kraj nakon što je nogometaš odlučio tužiti klub zbog neisplaćenih plaća u visini od 20 milijuna dolara. Gislaine Nunes, Ronaldinhov odvjetnik, potvrdio je u četvrtak da je brazilski sud donio odluku kojom se raskida ugovor s klubom zbog neplaćanja.

- Čekao sam koliko sam mogao, ali došlo je do točke kada mi je bilo dosta svega. Odlučio sam raskinuti ugovor, žao mi je zbog prijatelja koje sam ostvaio u klubu i navijača koji su me podupirali, rekao je Ronaldinho.

S druge strane u Flamengu su bili iznenađeni igračevim postupkom.

- Nismo ovo očekivali. Slučaj smo dali našim odvjetnicima koji će napraviti određene korake da zaštitimo klub koji je veći od jednog pojedinca, izjavila je Patricia Amorim, predsjednica Flamenga. Inače, u klubu tvrde da je Ronaldinho napustio klub nakon što je propustio četiri treninga, te da je iznos duga od 20 milijuna dolara prenapuhan.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.