Prekid u Rusiji; Vratar moskovskog Dinama pogođen petardom u glavu i prevezen u bolnicu

Subota, 17. studenog 2012. 18:49 Napisao/la  SC

Prema prvim informacijama nesretni vratar ima problema sa vidom i sluhom

Subotnji susret 16. kola ruskog prvenstva između moskovskog Dinama i Zenita iz Sankt Petersburga prekinut je u 36. minuti pri rezultatu 1:0 za domaći sastav nakon što je u 36. minuti domaći vratar Anton Šunjin pogođen pirotehničkim sredstvom. Pogođen je sa tribine na kojoj su se nalazili navijači aktualnog ruskog prvaka.

Prema prvim informacijama nesretni vratar ima problema sa vidom i sluhom.

Nažalost nije to bio jedini crni trenutak na ruskim travnjacima. U Vladikavkazu su za nerede „zaduženi“ bili „navijači“ moskovskog CSKA. Utakmica je privedena kraju iako je prekidana u nekoliko navrata zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava a uz to pristalice „vojnika“ iživljavale su se i na sjedalicama kojih je uništen nepoznat broj kao što je za sada nepoznat broj uhićenih.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.