VJEČITI DERBI

Partizan pobijedio Crvenu zvezdu

Subota, 26. travnja 2014. 22:22 Napisao/la  SC

Partizan - Crvena zvezda 2:1. Vratar Partizana Lukač obranio je dva penala

Nogometaši Partizana pobijedili (2:1) su Crveni zvezdu pogotkom Kojića u 89. minuti, smanjili zaostaka za vodećom Zvezdom na 3 boda i utrku za titulu prvaka učinili zanimljivom. U 146. "vječnom derbiju" Crvena zvezda je djelovala bolje, ali je zakazala u završnici.

Junak utakmice postao je vratar Partizana Lukač, koji je u prvom poluvremenu obranio dva kaznena udarca Zvedinim igračima Ninkoviću i Mijailoviću.  

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Stanković, Trajković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Ninković (Malbašić od 67.), Živković (Luka od 65.), Lazović (Kojić od 71.), Škuletić.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Pečnik, Pavićević, Kelhar, Mijailović, Kovačević, Gogić, Milijaš, Lazović (Petković od 69.), Ninković (Kasalica od 88.), Mrđa.

Utakmica 26. kola srpske Jelen lige: Partizan - Crvena zvezda 2:1 (Drinčić 27, Kojić 89/Mrđa 56).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.