ŽELJA HAJDUKA IZ KULE

Nenad Gračan kandidat za klupu srpskog prvoligaša

Nedjelja, 03. lipnja 2012. 12:48 Napisao  I. V.

Istina je da me je predsjednik Osmajić nazvao.  Ništa više od toga, kaže Gračan

Zoran Osmajić, predsjednik Hajduka iz Kule, obznanio je vijest da je Nenad Gračan novi trener srpskog prvoligaša. Vijest  je balkanskom rutom brzo došla do Ičića, gdje je Gračan trenutačno zaokupljen ugostiteljstvom budući da vodi obiteljski restaurant.

- Istina je da me je predsjednik Osmajić nazvao, znamo se jer je bio predsjednik Kopra dok  sam bio trener. Ništa više od toga, ništa nismo dogovorili, kaže Gračan.

Ako se Gračan dogovori, postao bi drugi hrvatski trener koji vodi jednog srpskog prvoligaša. Prvi je granicu prešao Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde. Za razliku od Gračana, koji je igračku karijeru gradio u hrvatskim granicama (Rijeka, Hajduk), Prosinečki je vrhunce igračke karijere dosegnuo u dresu Crvene zvezde. Drugi riječima, zahavaljući poznanstvu s Osmajićem, Gračan može postati prvi hrvatski trener u jednom srpskom klubu, a da nikada prije nije imao veze sa srpskim nogometom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.